آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی 

قیمت : تومان

برند : متفرقه

پستی آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی 

قیمت آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی 

برای و مشاهده جزئیات محصول در دیجی کالا کلیک نمایید.

«بهزاد الماسی» در آلبوم موسیقی «من که خوشبختم» شنوندگان را مهمان ملودی و صدای خود می‌کند. هشت قطعه‌ی این آلبوم «شاید»، «آرزو کن»، «عکسات»، «چشمات»، «من که خوشبختم»، «ستاره»، «رهام کن»، و «نمیشه باورت» نام دارند. ریتم غالب قطعات در سبک پاپ است؛ اما به واسطه‌ی حضور ساز گیتار الکتریک، گاهی به سبک راک هم نزدیک می‌شود. در این آلبوم که اولین اثر رسمی الماسی است، هنرمندانی چون «نوید نقره‌زاد» به‌عنوان تنظیم‌کننده و نوازندگانی از جمله «نیما رمضان»، «آیدا رازمند»، «یاشار خسروی»، «بردیا امیری» و «بابک ریاحی‌پور» همکاری داشته‌اند. همچنین اشعار قطعات آلبوم «من که خوشبختم» از ترانه‌های بهزاد الماسی و «امیر قزوینی» انتخاب شده‌اند. پیش‌ازاین، بهزاد الماسی با صدای گرم و خاطره‌انگیزش، در دوبله‌ی انیمیشن‌هایی چون «عصر یخبندان»، «فروزن»، «هتل ترانسلیوانیا»، «اسمورف‌ها» و فیلم‌هایی مثل «کمپ ایکس‌ری» شناخته می‌شد. این خواننده‌ی جوان پیش از انتشار این آلبوم موسیقی، در آهنگسازی برنامه‌های تلویزیونی مثل «خندوانه»، «شکرستان»، «محرمانه خانوادگی» و. دست داشته است. «موسسه‌ی فرهنگی‌هنری آوای شباهنگ» این آلبوم را برای علاقه‌مندان منتشر کرده است.

«بهزاد الماسی» در آلبوم موسیقی «من که خوشبختم» شنوندگان را مهمان ملودی و صدای خود می‌کند. هشت قطعه‌ی این آلبوم «شاید»، «آرزو کن»، «عکسات»، «چشمات»، «من که خوشبختم»، «ستاره»، «رهام کن»، و «نمیشه باورت» نام دارند. ریتم غالب قطعات در سبک پاپ است؛ اما به واسطه‌ی حضور ساز گیتار الکتریک، گاهی به سبک راک هم نزدیک می‌شود. در این آلبوم که اولین اثر رسمی الماسی است، هنرمندانی چون «نوید نقره‌زاد» به‌عنوان تنظیم‌کننده و نوازندگانی از جمله «نیما رمضان»، «آیدا رازمند»، «یاشار خسروی»، «بردیا امیری» و «بابک ریاحی‌پور» همکاری داشته‌اند. همچنین اشعار قطعات آلبوم «من که خوشبختم» از ترانه‌های بهزاد الماسی و «امیر قزوینی» انتخاب شده‌اند. پیش‌ازاین، بهزاد الماسی با صدای گرم و خاطره‌انگیزش، در دوبله‌ی انیمیشن‌هایی چون «عصر یخبندان»، «فروزن»، «هتل ترانسلیوانیا»، «اسمورف‌ها» و فیلم‌هایی مثل «کمپ ایکس‌ری» شناخته می‌شد. این خواننده‌ی جوان پیش از انتشار این آلبوم موسیقی، در آهنگسازی برنامه‌های تلویزیونی مثل «خندوانه»، «شکرستان»، «محرمانه خانوادگی» و. دست داشته است. «موسسه‌ی فرهنگی‌هنری آوای شباهنگ» این آلبوم را برای علاقه‌مندان منتشر کرده است.

تصاویر بیشتر

آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی ارزان , آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی با قیمت ارزان , متفرقه ارزان , متفرقه با قیمت ارزان , پستی آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی , اینترنتی آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی, آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی با قیمت , آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی فقط , متفرقه آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی , متفرقه با قیمت ,kharid آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی, gheymat آلبوم موسیقی من که خوشبختم اثر بهزاد الماسی  

معرفی کالا مثل تو آلبوم ,بهزاد ,الماسی ,موسیقی ,خوشبختم ,قطعات ,آلبوم موسیقی ,بهزاد الماسی , آلبوم ,الماسی , متفرقه , آلبوم موسیقی ,مشاهده جزئیا? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه Guidance for travel and import and export to Iran همه چیز درباره مودم ADSL و VDSL طراحی وب سایت مرجع کامل سیستم های صوتی ایران معرفی کالا فروشگاهی وبلاگ تفریحی گروه علوم اجتماعی استان یزد